PARC BTT

Un circuit situat en l’antic parc forestal, és un traçat d’uns 400 metres replet d’obstacles adaptats perquè els xiquets puguen divertir-se al hora que van adquirint destresa damunt de les bicis.

El circuit per trams: 

Després de dues corbes sense molta dificultat i uns guals ens trobem un rock garden, on una acurada disposició de roques fa que els xiquets hagen d’esquivar-les o passar-les per damunt segons la seua perícia.

Ja sense deixar temps per a avorrir-se arriben dues corbes peraltades entrellaçades entre si en forma de S que ens deixen en el tram dels troncs on cal sortejar o saltar uns troncs semi enterrats.

Seguim amb el llevataps que és una rampa de baixada seguida d’un gran peralt que et porta a uns arrissats, on els xiquets aprenen a impulsar-se sense necessitat de pedalejar.

Passat l’equador del recorregut arribem a les corbes dels Pins, unes corbes molt tancades entrellaçades entre si que li posen un punt de dificultat al recorregut sense afegir perill.

Ja en la recta final tenim les passarel·les on els xiquets s’han d’esforçar per a passar per damunt d’unes passarel·les de fusta dissenyades amb diverses dificultats.

Arribant al final ens trobem el tram més ràpid on diverses corbes per altades i uns arrissats completen el recorregut.