Image Alt

Rebosteria

El forn tradicional encara té el seulloc a Xelva.
Brioixos, rotllets d’anís, mantegades i, per descomptat, pa. Passejar prop d’un dels forns suposa rebre l’aroma incitadora de les especialitats que mantenen la seua recepta transmesa de generació en generació. Aquests xicotets forns de caràcter familiar elaboren receptes tradicionals amb productes de qualitat oferint al públic els dolços més populars i benvolguts de la gastronomia de Xelva.
De la mateixa manera, els forns també elaboren productes salats tradicionals i singulars del territorio com les coques de pernil, cansalada viada o embotit, o la mona salada.

Forn – Panaderia Pascual

962 100 919
C/ Caballeros, 13 - Chelva

Forn – Pastisseria Hnos. Sevilla

962 100 130
C/ Gorgol, 3 - Chelva

Forn La Espiga

657 570 078
C/ José Manteca, 4 - Chelva

Pa i Dolços Conchita

962 100 134
C/ Mártires, 10 - Chelva