Image Alt

Embotits

Els embotits artesans d’aquesta terra s’elaboren amb les millors carns i mantenint la recepta clàssica familiar. Tradicionals delícies d’una terra amb un clima esplèndid per a la curació. Entre els seus menjars exquisits: llonganissa, botifarra de ceba, botifarra de farina, botifarra d’arròs, botifarra de pa, embotits i carns d’orsa… un autèntic festí.

El visitant amb afany gastronòmic podrá trovar aquests productes en la propia fàbrica, única en la zona, o en cadascun dels cinc municipis en les carnisseries o en els restaurants on podran degustar o comprar els millors embotits i carns d’orsa.

La Zanzonia de Xelva

962 100 814
Ctra. Valencia-Ademuz, km 68 – Chelva

Mantenint les tradicions en crear les nostres pròpies novetats

Embotits tradicionals, frescs i curats, hamburgueses variades, embotits vegans, elaborats naturals sense additius artificials, productes personalitzats…

L’experiència en la creació d’embotits, la tradició convertida en art i un clima esplèndid per a la seuacuració (fresc a l’hivern, càlid a l’estiu, amb la humitat justa i bons moviments del vent) han situat aquesta empresa en el lloc perfecte.

Al costat de les receptes de majors i experts, nous i innovadors productes gastronòmics que defineixen a la Zanzonia com un bon impuls a la diferenciació i confiança en un bon producte.

 

Embotits J. Puerta

962 100 776
C/ Mártires, s/n – Chelva

Carnisseria Mª José Cosín “Embutidos de Chelva”

962 100 058
Pza. Mayor, 6 - Chelva

Polleria La Serrania

664 894 366
C/ Maria Antonia Clavel, 9 - Chelva